top of page
00:00 / 10:20

Foto: Eva Stackelberg och Louise Wiker

Välkommen till Lina shaman

Shamanska traumabehandlingar, rytmisk rörelseträning, klangskålsmassage,

helande trancedance, trumresa, EFT, reikihealing. tantrisk Mayamassage för kvinnor,

konsultationer, kostrådgivning, detoxprogram, mineralanalys, samtal och coaching,

stresshantering, mental vägledning,livsstilsförändring, mindfulness mm , workshops och ceremonier .

”Våra olika livsöden skapar situationer och livskriser som gör att vi ökar vår drivkraft att söka inre styrka och sanning inom oss.” 

Den shamanska behandlingen bearbetar den andliga, mentala och fysiska aspekten av ett problem eller sjukdom. Att vara kvar i gamla roller som trasiga relationer, svåra barndomsminnen, sexuella övergrepp,

ädslor, skam och skuld m.m. gör att vårt energiflöde i vår fysiska kropp stagnerar och om det inte åtgärdas kan orsaka olika sjukdomstillstånd.

Foto Louise Wiker

Foto. Louise Wiker

Shamansk online session.

En online session kostar 700 kr per gång.

swish 0708259953 innan behandlingen.

Varmt välkommen att kontakta mig för att boka din onlinesession, eller om du har frågor angående behandlingen. Jag erbjuder också stöd och vägledning efteråt, så du får gärna höra av dig med feedback, frågor och funderingar.

Varmt välkommen att kontakta mig för att boka din onlinesession, eller om du har frågor angående behandlingen.


Om du Intresserad av mina tjänster så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via följande alternativ,

Facebook Lina shaman 

Tel. 0708 259 953

Kram Lina

Mina mottagningar har jag på följande adresser.

Linblomsgränd 4, 1 tr.

135 47 Tyresö.

Torsgatan 63, "Studio Creere"

11337 Stockholm


Residencial Plaza mayor

Calle Navio 9. Calpe/ Alicante Espana

Tel +34675022927

Jag innehar F-skattesedel 

"Observera att mina behandlingar ej ersätter läkarvård."

Tidigare aktiviteter

Välgörenhetinsamling till Barnhemet Hangilieni i Kenya, Nairobi.

Nusta Karpay;

Nyckeln till din hemliga visdom

Kvinnosjälens kraft

Nusta Karpay;

Nyckeln till din hemliga visdom

Kvinnosjälens kraft

Plats: La casa del Shaman , Tyresö, Stockholm

Vi kan bygga och styra vårt eget öde genom att hitta vår inre kraft och mod. Allt som gör ont, som ensamhet, oro, sorg, fysisk smärta , utsatthet m.m kan omvandlas i helande kraft, glädje och harmoni.

Helande trumresa och Shamansk kakao-kärleksceremoni

och

Shamansk kakao-kärleksceremoni

Magi i Sommarsolståndet.

Sommarsolståndet är ett gyllene tillfälle att gå in i en djupare läkning och medvetenhet.

Att lämna det gamla bakom sig och öppna dörren för det nya att komma in är en process som ger var och en möjlighet till personlig tillväxt och utveckling.

Det ger dig också tillfälle att möta och bejaka delar av dig själv som tidigare legat gömt, nya insikter och förmågor.

Vårdagjämningen

Shamansk Kakaoceremoni

Vårdagjämningen är den tid då dag och natt är lika långa, nu är det dags för ljuset att ta över från mörkret.

Genom kakaoceremonin firades vårdagjämningen som är en resa in i vår existens där vi möter vår inre visdom och ökad medvetenhet, ceremonin påskyndar och möjliggör din utveckling och ökar vibrationsenergin för dig och för alla människor som vill stimulera hjärtat att läka och expandera i kärleksfull vibration.

Kakaoceremoni öppnar dörren till våra hjärtan när vi kommer i kontakt med den kärlek som finns inne i oss, vi blir i samklang med oss själva, omgivningen, naturen och hela universum. 

Denna ceremoni är perfekt för dig som vill frigöra dig ifrån stagnerade energier och gamla trauman och den hjälper dig att släppa ovälkomna mönster för att komma i kontakt med ditt inre jag.

Kakaoceremonin öppnar dig för känslor av njutning, lust, värme, extas, känslomässig närhet med dig själv och med andra.

Jag vill sända ett stort tack till

"Tidningen Nära" för att jag kunnat medverka i senaste utgåvan i mars 2019 vilket möjliggjorts med fantastiska arbete från frilans- journalisten Kersti Hilding Hansen och Fotografen Ewa Stackelberg.

Med kärlek/ Lina ❤

Linashaman.com 

Kommande aktiviteter

Shamansk Helande Ceremoni inför Fullmåne och sommarsolståndet.

FÖR KÄRLEK, HÄLSA OCH VÄLSTÅND,

Torsdag 17 Juni

Kl 18.00

Plats Studio Creere, Torsgatan 63, Stockholm         


Hej alla gamla och nya vänner!

År 2020,och hittills 2021 har varit en omvälvande period för de flesta av oss, många har insjuknat under pandemin, förlorat vänner, anhöriga , arbete osv, och den upplevda ensamheten har i många avseenden gjort att vi inte bara har tappat kontakten med våra nära och kära, vi har också tappat kontakten med vårt inre jag, vilket har gjort att problemen i många fall ytterligare har förstärkts och orsakat allvarliga konsekvenser, jag erbjuder under den här ceremoni ett gyllene tillfälle att gå in i en djupare rening och läkande process där du kan hela dina gamla sår och se nuet och framtiden i ett annat perspektiv.

Plats. Studio Creere, Torsgatan 63

Kostnad 400.-

Du kan nå mig på

Tel 0708259953

lina-shaman@hotmail.com

www.linashaman.com

fbsida@linashaman.com

Ceremonin kommer att ske under covid-säkrade förhållanden, begränsat antal deltagare.

"Stanna hemma. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk"

Med kärlek

Lina

När det uppstår en situation, en konflikt, sjukdom, e obalans av något slag är det viktig att gå in i dig själv och söka svaren på vilka dolda minnen som ligger i dina celler och begränsar din utveckling och helande process. ”Om du tar hundra procent ansvar för dina handlingar, dina tankar och känslor med noll procent skuld ger det möjlighet att uppleva självkärlek, frid, balans mening med livet, empati och självsäkerhet.”

Genom att lämna det gamla bakom sig och öppna dörren för det nya att komma in är en process som ger var och en möjlighet till personlig tillväxt och utveckling. .

Med kärlek Lina Välkomna

Plats: Torsgatan 63, Studio Creere, St Eriksplan. Kostnad: kr 400.- Tid. Kl 18.00-19.30 Kontakt: Lina Alvarez 0708259953,

lina-shaman@hotmail.com . www.linashaman.com , fbsida@linashaman. 

Foto Ewa Stackelberg.

Shamansk Helande Trumhealing 

Shamansk Helande Trumhealing

Den Shamanska Helande trumhealing är en metod inom shamanism för att uppnå ett annat sinnestillstånd( trance) med hjälp av trummans rytm.

Via Trumman vägleds du in i en resa mot ditt inre och du ges dig möjligheten att möta din egen kraft

den schamanska Trumhealing bearbetar den andliga aspekten av ett problem eller sjukdom. Att vara kvar i gamla roller såsom trasiga relationer, svåra barndomsminnen, rädslor, skam och skuld m.m. gör att vårt energiflödi vår fysiska

kropp stagnerar och som, om de inte åtgärdas orsakar

olika sjukdomstillstånd.

Kroppens och själens läkande process påverkas i hög utsträckning av vårt beteende, vår attityd och vårt tänkande varför det är så viktigt för vårt välbefinnande att få in nya energier och sunda tankar i sinne och kropp.

 Kärlekceremoni !

Kärlek ceremonin är en resa in i våran existens, där vi möter våran inre visdom, och ökad medvetenhet. 

Vi använder oss av olika verktyg för att öppna hjärtat som andnings övningar, rening med örter, trumhealing, Cacao medicin, akupesur, dans m.m. 

Ceremonin påskyndar och möjliggör din utveckling, ökar vibrationsenergi för dig och för alla människor som vill stimulera hjärtat att läka och expandera i kärleksfull vibration. Med hjälp av kakao medicin, helande och renande trumrytmer, dans och god mat hjälper oss att öppna kroppen, och sinnet och att uppleva själen .

Kärlek Ceremoni öppnar dörren till våra hjärtat, när vi kommer i kontakt med den kärlek som finns inne i oss, blir vi i samklang med oss själva, omgivning , naturen och universum. 

Denna ceremoni är perfekt för dig som vill frigöra dig i från stagnerade energier och gamla trauma, hjälpa dig att släppa gamla mönster, komma i kontakt med ditt inre jag, öppna dig för känslor av njutning, lust, värme, extas, känslomässig närhet med dig själv och andra.

 Vi avslutar med en gemensam knytis buffé, ta med dig någon mat rätt som du kan bidra till ceremonin. 

Med kärlek/ Lina

Magi i Sommarsolståndet

Magiska shamanska ritualer

Sommarsolståndet är ett gyllene tillfälle att gå in i en djupare läkning och medvetenhet.

Att lämna det gamla bakom sig och öppna dörren för det nya att komma in är en process som ger var och en möjlighet till personlig tillväxt och utveckling.

Det ger dig också tillfälle att möta och bejaka delar av dig själv som tidigare legat gömt, nya insikter och förmågor.

Vintersolståndet ceremoni

Vi öppnar till templet där din feminina och din maskulina energin smälter samman, balanseras, och harmoniseras.

Vintersolståndet är en tid för förändringar, transformation och drömmar, det är en tid att vara tillsammans, umgås och att dela med sig .

Genom Shamanska ritualer trummeditation, dans, härligt umgänge, massor av kärlek mm bjuder jag dig att komma i kontakt med den fantastisk kraft som finns inom dig. 

Ingår: Cacao Medicin, samtal, trummeditation, välkomst
drink, . Dans.

Hjärtligt välkommen Lina Shaman

 Nytt år Ceremoni 

Ny år ceremoni är en tid för förändringar, transformation och drömmar, det är en tid att vara tillsammans, umgås och att dela med sig.

Ny års ceremoni är en period där du kan gå in djupare i en läkningsprocess både psykisk och fysiskt och som kan ge dig möjlighet till personlig tillväxt och utveckling, det ger dig också tillfälle att möta och bejaka delar av dig själv som tidigare legat gömt, nya insikter och förmågor.

Kakaoceremoni öppnar dörren till våra hjärtan när vi kommer i kontakt med den kärlek som finns inne i oss, vi blir i samklang med oss själva, omgivningen, naturen och hela universum.

Denna ceremoni är perfekt för dig som vill frigöra dig ifrån stagnerade energier och gamla trauman och den hjälper dig att släppa ovälkomna mönster för att komma i kontakt med ditt inre jag.

bottom of page