top of page

Linas Helande Kristallsmycken

Linas Helande Kristallsmycke är tillverkade av utvalda stenar, pärlor och föremål av silver eller guld.

De renas och laddas i en fullmåneceremoni där trummor, Salvia, Palo Santo, blomvatten används innan de sätts samman och tar formen av ett smycke.

Tillverkning kan bara ske under speciella sinnestillstånd och former för att de skall laddas med de rätta energierna och det är en process som inte låter sig påskyndas.

Slutresultatet är smycken skapade med omsorg och kärlek och som ger dess bärare skydd, kraft och energi.

Om du Intresserad av mina kristallsmycken du är hjärtligt välkommen att kontakta mig via följande alternativ,

Facebook Lina Shaman 

Tel. 0708 259 953

Kram Lina

Linas Helande Kristallsmycken

Mallahalsband av Ametist

Ametisten är den mest populära stenen av alla kvartser och har använts som smyckessten i Sverige sedan vikingatiden.

De mörkare ametisterna anses vara de mest värdefulla

Ametist håller en mycket hög andlig vibration och är en av de viktigaste stenarna att ha till hands för all sorts andligt arbete eller healing. Den är beskyddande och förvandlar negativ energi till kärleksenergi. Denna egenskap gör den till en mycket bra sten att ha i ett rum för att hålla en positiv atmosfär.

Den är en lugnande sten och är mycket bra att använda för vila och meditation. Den främjar högre medvetandetillstånd, har starka healingegenskaper och ökar andligt medvetande. Den hjälper intuitionen och främjar mediala förmågor. Den är en bra sten för sovrummet eftersom den kan hjälpa mot sömnlöshet och oro.

Chakra: Kronchakrat, även tredje ögat och halschakrat. 

Silver örhänge av Ametist.

Gudinnearmband av Rosenkvarts

Rosenkvarts: Är verkligen hjärtats sten. Den tar fram medkänsla, förlåtelse både för andra och för dig själv och stärker upp hjärtchakrat. Att bara titta på rosenkvarts öppnar upp för villkorslös kärlek och Universums grundläggande energi - kärleksenergi.

Använd även rosenkvarts för att bjuda in kärlek in i ditt liv. Bär rosenkvarts med dig, eller lägg i relationshörnan i huset eller ett rum (enligt feng shui hörnet längst bort och till höger från huvudingången, dvs motsatta sidan av huset från ingången).

Chakra: Hjärtchakrat 

Silver örhänge av Citrin

Citrin är ett av två mineraler på vår jord som inte tar upp och lagrar negativ energi, utan istället löser upp och omformar den. Den behöver därför aldrig renas! Den ger mer inkomster och öppnar och aktiverar energierna i navel- och solar plexuschakrana. Den påverkar på ett positivt sätt: utbildning och personliga relationer i grupper t.ex. inom familjen.

bottom of page